OPROEP voor theatervoorstelling !!!!

Onze banaba studenten ouderencoaching van de Thomas More Hogeschool in Geel (An Van Eyck*, Kim Peeters* en Gitte Bruyninckx*) zijn nog op zoek naar kandidaten ( lgbt’ers én hetero’s) die mee willen werken aan een toneelvoorstelling die de dagelijkse problemen van holebi- en transgender-ouderen onder de aandacht brengt bij directies, zorgverstrekkers, studenten en de diverse organisaties in het middenveld die bezig zijn met LHBT- ouderenzorg. De teksten voor deze toneelvoorstelling zijn gebaseerd op getuigenissen en de expertise van onze vrijwilligers.
 
Een eigen inbreng door middel van een gedicht, dans of lied zijn ook ten zeerste welkom! Op vrijdagavond 8 mei is er de grote première in het Cultureel Centrum van Geel.
De repetities zelf gaan ook door in Geel, op wandelafstand van het treinstation. Deelnemers krijgen een deel van de reiskosten met het openbaar vervoer terugbetaald door de banaba studenten.
 
De repetitie data: (14/2) – (21/2) – 28/2 – 6/3 –(13/3) – 20/3 – 27/3 – 3/4 – (24/4) – 7/5 (generale repetitie) telkens van 11u tot 13u. Je aanwezigheid op élke repetitie is niet noodzakelijk (data tussen haakjes niet) en kan afgesproken worden met de banaba studenten.
De première op 8 mei zal ook gefilmd worden en opgenomen in de “ toolkit “ van de banaba studenten. De toolkit is een soort van lessenpakket dat onze RainbowAmbassadors mee
 
zullen opnemen in hun vormingsaanbod.
Heb jij zin om mee te werken? Heb je vragen? Contacteer ons op regenboogambassadeurs@gmail.com of bij onze banaba studenten op rozeouderen.thomasmore@gmail.com.
En vooral: wees welkom!
Scroll naar boven