GROTE DANK AAN ALLE PERSONEEL IN ZORGCENTRA, OUDERENZORG, THUISZORG EN KLINIEKEN!

Als regenboogambassadeurs/rainbowambassadors komen wij heel geregeld infosessies geven in jullie centra! Die gaan nu uiteraard niet door.
Wij beseffen welke grote, soms bovenmenselijke inspanningen jullie doen om onze ouderen zo goed mogelijk te omkaderen en de nodige maatregelen te nemen dat ze niet besmet zouden worden. Wij zullen dat zeker nooit vergeten.
Wij hopen oprecht dat jullie inspanningen nu veel meer gewaardeerd zullen worden in de toekomst en dat een einde gemaakt wordt aan onderbezetting, onvoldoende vergoeding, flexibiliteit… die meebrengt dat jullie soms niet de tijd vinden om een praatje te doen met de mensen die het moeilijk hebben. Onze steun krijgen jullie in elk geval.
 
ONZE STEUN AAN ALLE 65+ERS DIE MOMENTEEL ALLEEN ZITTEN, AAN AL DIEGENEN DIE ZICH NU NOG MEER EENZAAM VOELEN, AAN DE GROOTOUDERS DIE HUN KINDEREN EN KLEINKINDEREN NIET MEER KUNNEN ZIEN EN EEN WARME KNUFFEL GEVEN, AAN ONZE COLLEGA’S HOLEBI’S EN TRANSGENDERS, DIE ZICH MISSCHIEN NOG EENZAMER VOELEN.
 
Wij geven jullie een warme ‘digitale’ knuffel vanop afstand en hopen jullie in het najaar gezond en wel terug te vinden in jullie instellingen.
Wij zijn regenboogambassadeurs, RainbowAmbassadors die ervoor ijveren dat iedereen zich thuis kan voelen en welkom is in alle zorginstellingen, in thuiszorg, in de klinieken, zeker ook onze collega’s LGBT+ers (lesbiennes, homo’s, bi’s, transmensen) !
Zo jullie wat kennis hebben van informatica, kunnen jullie ons altijd volgen op www.regenboogambassadeurs.be. Jullie kunnen ons schrijven op belgiumrainbowambassadors@gmail.com.
Scroll naar boven