Contacteer ons in deze coronatijden

Hoe verloopt jullie leven in deze coronatijden? Laat het weten pet mail aan belgiumrainbowambassadors@gmail.com.

Wij hopen dat ieder die dit leest goed voor zichzelf zorgt en het goed stelt. Wii laten jullie kennismaken met een stukje uit een brief van een 63-jarige mevrouw. Zij wilde ons uitnodigen op haar afscheidsfeestje, maar dat kon nu niet en dus werd het een mooie brief.

Spreek mij vanaf nu als man aan” luidde haar boodschap. Enkele maanden geleden volgde ze een workshop van Samuel De Schepper en ze praatte achteraf met Sam en met Maggy over haar eventuele transitie.

Hij schrijft o.m. “De beslissing om de stap te zetten was niet makkelijk … Wikken en wegen, aanvaarding, opstandig, waarom ik … Ik heb besloten om het erop te wagen: zijn wie ik ben en mij niet meer in bochten wringen om te proberen iemand te zijn die ik niet kan zijn…”. Hij legt heel goed en gedetailleerd uit welke hindernissen hij allemaal heeft moeten nemen.

Deze brief bracht ons op het idee om een oproep te doen: wij ontvangen graag uw vragen, problemen, een getuigenis, positieve ervaringen, een goed boek dat je las of een goede film die je zag …. vertel over jezelf of over jouw kleinkind of iemand anders van de familie of vrienden die LGBTQI zijn….

 

 

Scroll naar boven