Regenboogbingo :

Iedereen kent ongetwijfeld het klassieke bingospel. Wij geven er een leerrijke en interactieve holebi-en transgendertoets aan. Op een speelse manier leren deelnemers bekende Homo’s, Lesbiennes, Biseksuelen en Transgenders(beter) kennen. Denk maar aan Yasmine, Will Ferdy en Felice, maar ook Marlon Brando en Errol Flynn! Deze regenboogbingo is ideaal voor het doelpubliek van dienstencentra en seniorenverenigingen.

Gezelschapspel: MEMO

Memo wordt gespeeld met verschillende personen in kleine groepjes. Elk om beurt draait twee kaartjes om. Als de afbeelding op beide kaartjes gelijk is dan legt hij/zij de situatie uit op de kaartjes en kan erover gediscussieerd worden.

Wordt gespeeld met groepjes van max. 6 personen.

Gezelschapspel: RAINBOW KWARTET

RainbowKwartet is een kaartspel waarin getracht moet worden zo veel mogelijk kwartetten (vier bij elkaar horende kaarten) te verzamelen. Een kwartetspel bestaat dan ook uit een veelvoud van vier kaarten (kwartetten). De kaarten behandelen één thema dat is uitgesplitst in steeds vier bij elkaar horende thema’s. Dat thema kan bijvoorbeeld “verworven rechten” zijn. Op elke kaart staat vermeld wat de andere kaarten van dat kwartet zijn. Dus op de kaart “verworven rechten” van het hierboven als voorbeeld genoemde spel staat vermeld dat de drie andere verworven rechten, het homohuwelijk, de adoptie, en de transwet zijn. Dit is belangrijke informatie voor de spelers. Daardoor is het belangrijk dat de spelers kunnen lezen. Het spel kan gespeeld worden in kleine groepjes of in grote groep gevolgd met discussie over de thema’s.

Rainbowganzenbord voor senioren

Het Ganzenbord is een klassiek bordspel.
Het bestaat uit een speelbord, een dobbelsteen, pionnen en kleurenkaartjes. Het speelbord is voorzien van een aantal gekleurde velden.
De bedoeling van het spel is om de vragen te beantwoorden als je op een gekleurd vakje komt. Het doel van dit spel is het versterken van de houding ten aanzien van de LGBTQI+ senioren.
Dit spel wordt gespeeld met senioren, studenten of werknemers in de seniorenzorg.

Dit spel wordt gespeeld met studenten of werknemers in de seniorenzorg.

 

Muziekquiz:Wie wint ? Degene die de meeste holebi- en transgender zangers en zangeressen kent.

Op een speelse manier leren deelnemers bekende Homo’s, Lesbiennes, Biseksuelen en Transgenders(beter) kennen. Het zijn dikwijls artiesten die wij heel goed kennen, maar waar we niet van wisten dat ze “anders” zijn. Denk maar aan Yasmine, Will Ferdy en Felice. Deze muziekquiz is ideaal voor het doelpubliek van dienstencentra en seniorenverenigingen. Meezingen of meedansen kan zeker ook !

“Deze spelletjes zijn eveneens bij ons aan te kopen. We steken er dan zeker wel een handleiding bij. We verkopen die aan de prijs van: MEMO voor 25,00 euro, KWARTET aan 20,00 euro en het professioneel uitgewerkte GANZENBORD aan 110,00 euro, telkens verzendingskosten excl.

Te bestellen bij belgiumrainbowambassadors@gmail.com en te betalen op rek.nr. BE29 0689 3767 3664.“

Scroll naar boven